Bol Ramen Copper 25 cm

€ 8.99

5
(158)
En stock
Descripción

Cumpără acum Bol Ramen Copper 25 cm de la Natürlich, magazinul tău de mobilă online. Gamă variată de piese de Mobilier în stil modern, vintage, clasic.
Designul este specific pentru fiecare farfurie, oferind o experiență culinară de ultimă oră facandu-le ideale pentru servirea meselor in familie sau alaturi de prieteni. Acest set de vesela va atrage multă admirație in momentul in care se va aduna lumea in jurul mesei. Cu așa veselă, fiecare preparat pe care îl servești va fi și mai irezistibil. Produsele sunt  fabricate din ceramică naturală și rezistentă, iar mulțumită fabricării manuale, fiecare piesă este absolut originală. Produsul  nu conține metale sau coloranți nocivi. Culorile vor rămâne neschimbate, iar smalțul nu se va coji. Sunt importate direct din Japonia, fiind fabricate din ceramica durabilă si  cu un strat protector aplicat manual care le confera rezistenta la zgarieturi, căldură și șocuri.Colectie  eleganta pe care o puteti   folosi atat pentru acasa cat si in restaurante, baruri, puburi.

1 Piece Indian Copper Serveware Karahi Vegetable Dinner Bowl with Solid Brass Handle for Indian Food Serving Bowls for Cereal, Soup, Cooked Food Party Serve Ware (18 cm (800 ml) :

Ramen Bowl DK Green 25 cm

Bol Ramen Avec Baguettes Couvercle Cuillère Kawaii En Acier Inoxydable, Nouilles Instantanées Soupe Aux Fruits, Grand Bol De Cuisine - Cuvettes De Poignées - AliExpress

Echizen Urushi Japanese Lacquered Soup rice bowl set of 2 sun moon made in japan - Manekineko Ai

Bol ramen - Cdiscount

Bol supa ramen pictat manual, 20.5 cm diamentru, decoratiune pesti koi

Radiating Lines Blue & White Ramen Bowl 25 cm, 900 ml - Made In Japan Europe

Bol Ramen Avec Baguettes Couvercle Cuillère Kawaii En Acier Inoxydable, Nouilles Instantanées Soupe Aux Fruits, Grand Bol De Cuisine - Cuvettes De Poignées - AliExpress

Ceramic Japanese Ramen Bowl Large with Lid and Spoon Noodle Bowl Rice Bowl

Bol pentru ramen EARTH & SKY 24 cm, 1,2 l, MIJ

Bol ramen - Cdiscount

Korean Ramen – BOL Foods

Copper Swirl Ramen Bowl 24,5 cm, 900 ml - Made In Japan Europe